- KSOW 2014-2020
- PROW 2014-2020
- ------------------------
- KSOW 2007-2013
- PROW 2007-2013
- Leader
- ------------------------
- MIAS - Mazowiecki Instrument Aktywizacji Sołectw MAZOWSZE 2020
- Rozwój regionalny i lokalny
- Kultura i Turystyka
- Mazowiecki Szlak Tradycji
- Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze
- Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Konkursy
- ------------------------
- Rolnictwo -- Mazowsze. serce Polski (od 2018 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Z serca Polski (2017 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Kronika Mazowiecka (2011 - 2016)
- WIEŚci z Mazowsza (2012-2016)
- ------------------------
- Linki
- Polityka prywatności i plików cookies
Zapraszamy na seminarium „Jakość i wiedza w promocji żywności”
W dniach 18 – 19 października 2016 r. w Centrum Szkoleniowo-Konferencyjnym KZRS „SCh” w Warszawie–Miedzeszynie ul. Odrębna 4 odbędzie się seminarium pod hasłem Nasz chleb powszedni.
Odpowiadając na życzenia spółdzielni zamierzamy wrócić np. do znakowania pieczywa wartością odżywczą. Podczas seminarium, z okazji Światowego Dnia Chleba, odbędzie się wystawa pieczywa i innych wyrobów piekarniczych. Planujemy, że kilka spółdzielni zrzeszonych w KZRS zaprezentuje swoje produkty, stoiska urządzi gospodarz imprezy. Udział w seminarium jest bezpłatny.
Zapraszamy !
Kontakt: tel. 22/872-06-80, 22/872-00-31 lub 602 535 505;
e-mail krystynachojnowska@op.pl lub dyrekcja@centrumsk.pl
Ramowy program seminarium znajdziesz tu.
Źródło: www.kzrs.pl