- KSOW 2014-2020
- PROW 2014-2020
- ------------------------
- KSOW 2007-2013
- PROW 2007-2013
- Leader
- ------------------------
- MIAS - Mazowiecki Instrument Aktywizacji Sołectw MAZOWSZE 2020
- Rozwój regionalny i lokalny
- Kultura i Turystyka
- Mazowiecki Szlak Tradycji
- Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze
- Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Konkursy
- ------------------------
- Rolnictwo -- Mazowsze. serce Polski (od 2018 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Z serca Polski (2017 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Kronika Mazowiecka (2011 - 2016)
- WIEŚci z Mazowsza (2012-2016)
- ------------------------
- Linki
- Polityka prywatności i plików cookies
Warsztaty szkoleniowe dla producentów i przetwórców warzyw
Serdecznie zaprszamy producentów i przetwórców warzyw na warsztaty szkoleniowe "Tradycje i innowacje w produkcji warzyw w Polsce" organizowane w ramach projektu UE “Traditional Food Network to improve the transfer of knowledge for innovation –TraFooN”, które odbędą się 4 marca 2016r. w Klwowie.
Polska jest jednym z największych producentów żywności w Europie. Aby utrzymać tą pozycję na bardzo konkurencyjnym rynku, niezbędne jest jednak wdrażanie innowacyjnych technologii zmniejszających koszty i podnoszących jakość. Konieczne jest także wdrażanie nowoczesnych technik marketingu i promocji polskiej żywności poza granicami kraju. Dlatego ważne jest, aby w działania planowane w ramach projektu „TraFooN” włączyli się polscy producenci i przez to przyczynili się do spopularyzowania naszej tradycji kulinarnej i naszej wyśmienitej żywności. Gorąco zapraszamy Państwa do współpracy i wzięcia udziału w warsztatach.
Więcej informacji na stronie: www.inhort.pl