- KSOW 2014-2020
- PROW 2014-2020
- ------------------------
- KSOW 2007-2013
- PROW 2007-2013
- Leader
- ------------------------
- MIAS - Mazowiecki Instrument Aktywizacji Sołectw MAZOWSZE 2020
- Rozwój regionalny i lokalny
- Kultura i Turystyka
- Mazowiecki Szlak Tradycji
- Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze
- Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Konkursy
- ------------------------
- Rolnictwo -- Mazowsze. serce Polski (od 2018 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Z serca Polski (2017 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Kronika Mazowiecka (2011 - 2016)
- WIEŚci z Mazowsza (2012-2016)
- ------------------------
- Linki
- Polityka prywatności i plików cookies
Zapraszamy na warsztaty kulinarne „Gotuj lokalnie" - trwa rekrutacja!
Zapraszamy szkoły gastronomiczne z całej Polski do udziału w projekcie warsztatów kulinarnych „Gotuj lokalnie", który realizowany jest przy współpracy z Akademią Kulinarną Marcina Budynka. Rekrutacja trwa od 21 stycznia do 28 lutego br.
Podczas warsztatów kulinarnych uczestnicy projektu poszerzą swoją wiedzę na temat produktów tradycyjnych i regionalnych oraz poznają liczne możliwości wykorzystania takich produktów w nowoczesnej kuchni polskiej. Dodatkowo warsztaty mają zachęcić przyszłych kucharzy do współpracy z lokalnymi producentami i rolnikami.
Zgłoszenia do programu - wypełniony FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY, należy przesłać drogą elektroniczną na adres warsztaty@efrwp.com.pl w terminie od 21 stycznia do 28 lutego br. Do projektu zakwalifikuje się 20 szkół z całej Polski, które prześlą zgłoszenia jako pierwsze.
Projekt „Gotuj lokalnie" realizowany jest przez Fundację EFRWP we współpracy z Akademią Kulinarną Marcina Budynka, przy wsparciu Fundacji Klub Szefów Kuchni.
Więcej informacji o projekcie znajduje się w zakładce Warsztaty kulinarne "Gotuj lokalnie"
źródło: EFRWP