- KSOW 2014-2020
- PROW 2014-2020
- ------------------------
- KSOW 2007-2013
- PROW 2007-2013
- Leader
- ------------------------
- MIAS - Mazowiecki Instrument Aktywizacji Sołectw MAZOWSZE 2020
- Rozwój regionalny i lokalny
- Kultura i Turystyka
- Mazowiecki Szlak Tradycji
- Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze
- Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Konkursy
- ------------------------
- Rolnictwo -- Mazowsze. serce Polski (od 2018 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Z serca Polski (2017 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Kronika Mazowiecka (2011 - 2016)
- WIEŚci z Mazowsza (2012-2016)
- ------------------------
- Linki
- Polityka prywatności i plików cookies
IX edycja konkursu „Smak ekologicznej żywności”
Zapraszamy mazowieckie szkoły podstawowe i gimnazja do udziału w IX edycji konkursu „Smak ekologicznej żywności”. W tym roku formuła konkursu została zmodyfikowana i polegać on będzie na sprawdzianu wiedzy w zakresie rolnictwa ekologicznego i żywności ekologicznej.
Czas trwania konkursu: 1 marca 2012 r. – 30 czerwca 2012 r.
Termin nadsyłania zgłoszeń: do 30 marca 2012 r.
Cel konkursu:
• pogłębienie wiedzy na temat ekologii i ekologicznej żywności,
• podnoszenie świadomości młodych konsumentów poprzez promowanie certyfikowanych produktów rolnictwa ekologicznego.
Szczegółowe informacje o konkursie można uzyskać w Departamencie Rolnictwa i Modernizacji Terenów Wiejskich, tel. (+22) 59 79 339.
Serdecznie zachęcamy do zapoznania się z regulaminem konkursu oraz zaprezentowania i sprawdzenia ekologicznej wiedzy!
Regulamin oraz formularz zgłoszeniowy można pobrać stąd.
Źródło: www.mazovia.pl