- KSOW 2014-2020
- PROW 2014-2020
- ------------------------
- KSOW 2007-2013
- PROW 2007-2013
- Leader
- ------------------------
- MIAS - Mazowiecki Instrument Aktywizacji Sołectw MAZOWSZE 2020
- Rozwój regionalny i lokalny
- Kultura i Turystyka
- Mazowiecki Szlak Tradycji
- Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze
- Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Konkursy
- ------------------------
- Rolnictwo -- Mazowsze. serce Polski (od 2018 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Z serca Polski (2017 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Kronika Mazowiecka (2011 - 2016)
- WIEŚci z Mazowsza (2012-2016)
- ------------------------
- Linki
- Polityka prywatności i plików cookies
Konkurs „Wielkanoc – Mięsne Święta – Polska tradycja”
Wielkopolska Izba Rzemieślnicza wraz z ogólnopolskimi stowarzyszeniami branży mięsnej i Uniwersytetem Przyrodniczym w Poznaniu zapraszają do wzięcia udziału w Ogólnopolskim Wielkanocnym Konkursie Wędliniarskim i Prezentacji Wielkanocnych Wyrobów Wędliniarskich. Rozstrzygnięcie konkursu pod hasłem „Wielkanoc – Mięsne Święta – Polska tradycja”, odbędzie się w Poznaniu w dniu 10 marca br. a, uroczysta gala z prezentacją laureatów odbędzie się podczas Ogólnopolskiego Spotkania Wielkanocnego Rzeźników i Wędliniarzy RP w Poznaniu w dniu 8 kwietnia 2011 roku. Impreza została objęta patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Inicjatywa ma na celu wyłonienie najlepszych producentów wędlin, specjałów regionalnych i tradycyjnych.
Wszelkie szczegółowe informacje dotyczące konkursu zawarte są w regulaminie.
Zgłoszenie należy przysyłać na e-mail:
sekretariat@irpoznan.com.pl do dnia 28 lutego 2011 roku.
W sprawach organizacyjnych prosimy o kontakt z p. Marzeną Rutkowską-Kalisz z Wielkopolskiej Izby Rzemieślniczej w Poznaniu,
al. Niepodległości 2,
61-874 Poznań,
e-mail: sekretariat@irpoznan.com.pl, tel. 61-859-35-41