- KSOW 2014-2020
- PROW 2014-2020
- ------------------------
- KSOW 2007-2013
- PROW 2007-2013
- Leader
- ------------------------
- MIAS - Mazowiecki Instrument Aktywizacji Sołectw MAZOWSZE 2020
- Rozwój regionalny i lokalny
- Kultura i Turystyka
- Mazowiecki Szlak Tradycji
- Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze
- Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Konkursy
- ------------------------
- Rolnictwo -- Mazowsze. serce Polski (od 2018 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Z serca Polski (2017 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Kronika Mazowiecka (2011 - 2016)
- WIEŚci z Mazowsza (2012-2016)
- ------------------------
- Linki
- Polityka prywatności i plików cookies
"Polski Producent Żywności"
Stowarzyszenie im. Eugeniusza Kwiatkowskiego z Poznania wystosowało zaproszenie do wzięcia udziału w 21. edycji inicjatywy pozytywistycznej „Polski Producent Żywności”.
Województwo mazowieckie w 2017 r. po raz kolejny bierze udział w tej inicjatywie, starając się aktywnie pokazywać na rynku lokalnym, regionalnym i ogólnopolskim wyróżniające się firmy i produkty rolno-spożywcze godne najwyższych laurów promocyjnych. Inicjatywa pozytywistyczna „Polski Producent Żywności” ma na celu promowanie najlepszych polskich producentów żywności działających na terenie Polski, w tym Mazowsza i wytwarzanych przez nich produktów. Dla pełnego zrozumienia wagi proponowanego przedsięwzięcia i spodziewanych efektów promocyjno-marketingowych informujemy dodatkowo, iż:
-
Etap regionalny jest całkowicie nieodpłatny dla producentów.
-
Etap regionalny Polskiego Producenta Żywności polega na wypełnieniu karty zgłoszeniowej i przesłaniu jej faxem do Urzędu Marszałkowskiego na numer 22-59-79-702, bądź listownie na adres Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie, Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, ul. Skoczylasa 4, 03-469 Warszawa, bądź drogą elektroniczną na adres kazimierz.kuran@mazovia.pl do 18 lipca br.
-
Kapituła na posiedzeniu plenarnym w terminie lipiec/sierpień br. dokona wyboru tzw. finalistów regionalnych zgłoszonych później do etapu krajowego.
-
Finaliści regionalni Konkursu są wyróżniani przez Marszałka Województwa Mazowieckiego dyplomami niezależnie od podjęcia decyzji o udziale w etapie krajowym.
-
Etap krajowy odbędzie się w Poznaniu.
Aby zapoznać się z regulaminem i pobrać kartę zgłoszeniową prosimy o kontakt z Biurem Inicjatywy Pozytywistycznej „Polski Producent Żywności”, Stowarzyszenie im. Eugeniusza Kwiatkowskiego, ul. Bukowska 12, 60-810 Poznań, tel. 531 522 899 (sekretariat), e-mail: biuro@ekwiatkowski.poznan.pl, www.ekwiatkowski.poznan.pl
Zgłoszenia do konkursu należy składać wyłącznie na załączonej karcie zgłoszeniowej do 18 lipca br. (decyduje data wpływu) pocztą elektroniczną na adres kazimierz.kuran@mazovia.pl lub na adres Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie, Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, ul. Skoczylasa 4, 03-469 Warszawa.
W przypadku pytań prosimy o kontakt z pracownikiem Departamentu Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich Krzysztofem Kuranem pod numerem telefonu 22-59-79-339.