- KSOW 2014-2020
- PROW 2014-2020
- ------------------------
- KSOW 2007-2013
- PROW 2007-2013
- Leader
- ------------------------
- MIAS - Mazowiecki Instrument Aktywizacji Sołectw MAZOWSZE 2020
- Rozwój regionalny i lokalny
- Kultura i Turystyka
- Mazowiecki Szlak Tradycji
- Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze
- Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Konkursy
- ------------------------
- Rolnictwo -- Mazowsze. serce Polski (od 2018 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Z serca Polski (2017 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Kronika Mazowiecka (2011 - 2016)
- WIEŚci z Mazowsza (2012-2016)
- ------------------------
- Linki
- Polityka prywatności i plików cookies
Baza partnerów KSOW
Uniwersytet Rzeszowski, Zakład Chemii i Toksykologii Żywności
Forma prawna:
Jednostka naukowa/ uczelnia wyższa
Adres siedziby:
podkarpackieal. Rejtana 16c35-959 Rzeszów
NIP:
8133238822
REGON:
691560040
Zasięg terytorialny:
regionalny
Priorytety PROW:
- I. Transfer wiedzy i innowacje
- Innowacje w przetwórstwie rolno-spożywczym
- Transfer wiedzy
Opis dotychczasowej działalności:
Zakład specjalizuje się w analizie jakości miodów odmianowych oraz składników bioaktywnych w żywności pochodzenia roślinnego a także zastosowaniu innowacyjnych metod utrwalania surowców roślinnych (ozonowanie).
Data rejestracji: 10.01.2020


wstecz |