- KSOW 2014-2020
- PROW 2014-2020
- ------------------------
- KSOW 2007-2013
- PROW 2007-2013
- Leader
- ------------------------
- MIAS - Mazowiecki Instrument Aktywizacji Sołectw MAZOWSZE 2020
- Rozwój regionalny i lokalny
- Kultura i Turystyka
- Mazowiecki Szlak Tradycji
- Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze
- Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Konkursy
- ------------------------
- Rolnictwo -- Mazowsze. serce Polski (od 2018 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Z serca Polski (2017 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Kronika Mazowiecka (2011 - 2016)
- WIEŚci z Mazowsza (2012-2016)
- ------------------------
- Linki
- Polityka prywatności i plików cookies
Baza partnerów KSOW
Techniki Kulinarne Mateusz Malinowski
Forma prawna:
Osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą
Adres siedziby:
dolnośląskieŚwieża 11954-060 Wrocław
NIP:
6792683809
Zasięg terytorialny:
regionalny
Priorytety PROW:
- I. Transfer wiedzy i innowacje
- Innowacje w przetwórstwie rolno-spożywczym
- Transfer wiedzy
Opis dotychczasowej działalności:
Techniki Kulinarne, to Firma prowadzona przez szefa kuchni. Człowieka z pasją do gotowania, poszukiwania najlepszych produktów, ekologicznych upraw ziół, warzyw, owoców, oraz propagującego zrównoważony chów zwierząt. Szerzy wiedzę między innymi na temat kuchni regionalnej, opierającej się na świeżych produktach od lokalnych dostawców.
Data rejestracji: 03.01.2020


wstecz |