- KSOW 2014-2020
- PROW 2014-2020
- ------------------------
- KSOW 2007-2013
- PROW 2007-2013
- Leader
- ------------------------
- MIAS - Mazowiecki Instrument Aktywizacji Sołectw MAZOWSZE 2020
- Rozwój regionalny i lokalny
- Kultura i Turystyka
- Mazowiecki Szlak Tradycji
- Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze
- Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Konkursy
- ------------------------
- Rolnictwo -- Mazowsze. serce Polski (od 2018 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Z serca Polski (2017 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Kronika Mazowiecka (2011 - 2016)
- WIEŚci z Mazowsza (2012-2016)
- ------------------------
- Linki
- Polityka prywatności i plików cookies
Baza partnerów KSOW
SPÓŁDZIELNIA PQF - DOBRO WSPÓLNE
Forma prawna:
Spółdzielnia
Adres siedziby:
mazowieckieFreta 44/4600-227 Warszawa
NIP:
5252655536
REGON:
364219021
Zasięg terytorialny:
lokalny
Priorytety PROW:
- III. Organizacja łańcucha dostaw żywności
- Produkty ze znakami jakości
- VI . Zrównoważony rozwój terytorialny
- Odnowa wsi
Opis dotychczasowej działalności:
POLSKA JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI PROGRAM PQF POLISH QUALITY FOOD
NAJWAŻNIEJSZE ELEMENTY PROGRAMU PQF:
certyfikacja produktów żywnościowych najwyższej jakości
promocja produktów w kraju i za granicą
edukacja w zakresie zdrowego stylu życia
pomoc w produkcji, przetwarzaniu i sprzedaży produktów żywnościowych
PROGRAM PQF OBEJMUJE 12 BRANŻ, MIĘDZY INNYMI:
mięso i przetwory mięsne
mleko i przetwory mleczne
warzywa i przetwory warzywne
owoce i przetwory owocowe
grzyby i runo leśne
zioła i rośliny lecznicze
napoje alkoholowe i bezalkoholowe
PROGRAM WPW - WITALIZACJA POLSKIEJ WSI
Wykorzystanie istniejących zasobów w gospodarstwach wiejskich do naturalnego chowu m.in. gęsi.
Rozwój upraw ziół i roślin leczniczych w małych gospodarstwach.
Rozwijanie przyzagrodowego przetwórstwa.
Data rejestracji: 03.03.2017


wstecz |