- KSOW 2014-2020
- PROW 2014-2020
- ------------------------
- KSOW 2007-2013
- PROW 2007-2013
- Leader
- ------------------------
- MIAS - Mazowiecki Instrument Aktywizacji Sołectw MAZOWSZE 2020
- Rozwój regionalny i lokalny
- Kultura i Turystyka
- Mazowiecki Szlak Tradycji
- Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze
- Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Konkursy
- ------------------------
- Rolnictwo -- Mazowsze. serce Polski (od 2018 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Z serca Polski (2017 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Kronika Mazowiecka (2011 - 2016)
- WIEŚci z Mazowsza (2012-2016)
- ------------------------
- Linki
- Polityka prywatności i plików cookies
Baza partnerów KSOW
P.P.H Ogórecki Krzysztof Górecki
Forma prawna:
Osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą
Adres siedziby:
wielkopolskieKarszew62-660 Dąbie
NIP:
6661338986
REGON:
311000090
Zasięg terytorialny:
regionalny
Priorytety PROW:
- III. Organizacja łańcucha dostaw żywności
- Skrócone łańcuchy dostaw żywności
- Marketing produktów rolnych
- Przetwórstwo produktów rolnych
Opis dotychczasowej działalności:
Firma Ogórecki to branża Owocowo-Warzywna z 15-letnim doświadczeniem w skupie i sprzedaży płodów rolnych na rynki krajowe oraz na wschodzie i zachodzie. Od 2009 roku działalność poszerzyła się o asortyment w postaci obierania warzyw i ziemniaków, które pakowane są próżniowo. Jako nieliczni w tej grupie producentów posiadamy jedną z najnowocześniejszych maszyn do obierania ziemniaków i warzyw przez co uzyskaliśmy wysoką jakość i ilość. Wieloletnie doświadczenie sprawiło, że część zakupionego towaru zaczęliśmy przetwarzać sami i sprzedawać w postaci kapusty kwaszonej, ogórka kwaszonego, przecieru ogórkowego. Stąd też nazwa firmy "Ogórecki". Dużym powodzeniem cieszą się produkowane przez nas buraczki tarte, wiórki jak również ćwikła z chrzanem, która okazała się hitem. Produkujemy również surówki z kapusty i ogórka kwaszonego. Od samego początku naszym celem było zachowanie tradycyjnych receptur co wypłynęło na bardzo dobrą jakość i smak produktów, które zgromadziły rzeszę naszych klientów.
Od początku 2013 roku ruszyła produkcja żurku wiejskiego i barszczu białego na bazie tradycyjnej receptury co okazało się strzałem w dziesiątkę.
Data rejestracji: 17.02.2017


wstecz |