- KSOW 2014-2020
- PROW 2014-2020
- ------------------------
- KSOW 2007-2013
- PROW 2007-2013
- Leader
- ------------------------
- MIAS - Mazowiecki Instrument Aktywizacji Sołectw MAZOWSZE 2020
- Rozwój regionalny i lokalny
- Kultura i Turystyka
- Mazowiecki Szlak Tradycji
- Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze
- Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Konkursy
- ------------------------
- Rolnictwo -- Mazowsze. serce Polski (od 2018 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Z serca Polski (2017 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Kronika Mazowiecka (2011 - 2016)
- WIEŚci z Mazowsza (2012-2016)
- ------------------------
- Linki
- Polityka prywatności i plików cookies
Targi Żywności Regionalnej i Ekologicznej 26–27 września 2020 Poznań
Targi Żywności Regionalnej i Ekologicznej odbędą się w Poznaniu 26–27 września 2020 r.
Oferta targów adresowana jest przede wszystkim do świadomych konsumentów, zwracających uwagę na wartość spożywanych produktów i poszukujących tych artykułów spożywczych, które mają ekologiczne pochodzenie, powstają na bazie lokalnych surowców czy też ich produkcja jest potwierdzona certyfikatami jakości.
Wydarzenie urozmaicone jest o warsztaty rodzinne, animacje, zgadywanki i smaczne przygody dla najmłodszych. Wszystko po to, by poprzez formę zabawy nauczyć dzieci zdrowych nawyków żywieniowych oraz zaprezentować różnorodność kuchni regionalnej.
Dodatkowo tegoroczna edycja targów odbywa się w tym samym czasie, co Jesienny Targ Ogrodniczy.
Przygotowaniom do targów towarzyszy wielopłaszczyznowa kampania promocyjna targów oparta m.in. o takie kanały jak media lokalne i ogólnopolskie o tematyce lifestyle i kulinarnej, Internet i media społecznościowe. Dzięki temu informacja o targach i wystawcach biorących w nich udział dociera do szerokiego grona potencjalnych klientów w tym także biznesowych z branży HoReCa.
Zgodnie z zaleceniami Głównego Inspektoratu Sanitarnego (GIS) organizatorzy targów, tj. Międzynarodowe Targi Poznańskie Sp. z o.o., podejmą wszelkiego rodzaju środki ostrożności w trosce o bezpieczeństwo zarówno wystawców jak i odwiedzających poprzez m.in. zainstalowanie kamer termowizyjnych mierzących temperaturę ciała, możliwość elektronicznego zakupu biletów wstępu, pisemne lub elektroniczne wypełnienie ankiety epidemiologicznej, wprowadzenie obowiązku dezynfekcji rąk przy wejściu i wyjściu z targów, wprowadzenie wymogu zakrywania ust i nosa w pomieszczeniach pawilonów czy czasowe ograniczenia wejścia na teren wystawowy podyktowany maksymalną liczbą osób mogących przebywać na jednym obszarze.
Wszelkich dodatkowych informacji odnośnie udziału w imprezie udzielą Państwu Dyrektor Projektu Marcin Gorynia:
e-mail: marcin.gorynia@grupamtp.pl tel. +48 603410238
oraz Manager ds. kluczowych klientów Monika Wawrzyniak:
e-mail: monikawawrzyniak@grupamtp.pl tel. +48 603590462.
Źródło: www.mazovia.pl