- KSOW 2014-2020
- PROW 2014-2020
- ------------------------
- KSOW 2007-2013
- PROW 2007-2013
- Leader
- ------------------------
- MIAS - Mazowiecki Instrument Aktywizacji Sołectw MAZOWSZE 2020
- Rozwój regionalny i lokalny
- Kultura i Turystyka
- Mazowiecki Szlak Tradycji
- Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze
- Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Konkursy
- ------------------------
- Rolnictwo -- Mazowsze. serce Polski (od 2018 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Z serca Polski (2017 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Kronika Mazowiecka (2011 - 2016)
- WIEŚci z Mazowsza (2012-2016)
- ------------------------
- Linki
- Polityka prywatności i plików cookies
Zaproszenie do udziału w konferencji pt. Potencjał Polskiej Żywności – Szanse i Możliwości Eksportowe
Stowarzyszenie Eksporterów Polskich zaprasza eksporterów żywności do udziału w konferencji pn. „Potencjał Polskiej Żywności – Szanse i Zagrożenia”.
Wydarzenie będzie miało miejsce w dniu 13 września 2019 r. podczas trwania III Międzynarodowych Targów Żywności Warsaw Food Expo w Nadarzynie.
Udział w konferencji pozwoli na otrzymanie aktualnych informacji o działaniach na rzecz eksportu żywności oraz pogłębi integrację eksporterów rolno-spożywczych w dążeniu do poprawy warunków ekonomicznych firm produkujących polską żywność na eksport. Będzie też doskonałą okazją do rozmów i dyskusji z przedstawicielami resortu rolnictwa oraz samorządów.
Udział w konferencji jest bezpłatny.
Karta Zgłoszeniowa oraz ramowy program konferencji dostępne są na stronie: www.eksporterzy.org
Słowa kluczowe : III Międzynarodowe Targi Żywności Warsaw Food Expo w Nadarzynie, konferencja