- KSOW 2014-2020
- PROW 2014-2020
- ------------------------
- KSOW 2007-2013
- PROW 2007-2013
- Leader
- ------------------------
- MIAS - Mazowiecki Instrument Aktywizacji Sołectw MAZOWSZE 2020
- Rozwój regionalny i lokalny
- Kultura i Turystyka
- Mazowiecki Szlak Tradycji
- Sieć Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze
- Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego
- Produkty regionalne i tradycyjne
- Konkursy
- ------------------------
- Rolnictwo -- Mazowsze. serce Polski (od 2018 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Z serca Polski (2017 r.)
- eKSpresOWy przegląd wydarzeń -- Kronika Mazowiecka (2011 - 2016)
- WIEŚci z Mazowsza (2012-2016)
- ------------------------
- Linki
- Polityka prywatności i plików cookies
Inicjatywa Pozytywistyczna „Polski Producent Żywności”
Stowarzyszenie im. Eugeniusza Kwiatkowskiego z Poznania, organizator inicjatywy, zaprasza do wzięcia udziału w dwudziestej trzeciej edycji Inicjatywy Pozytywistycznej „Polski Producent Żywności”.
Województwo mazowieckie po raz kolejny bierze udział w tej inicjatywie, starając się pokazywać na rynku lokalnym, regionalnym i ogólnopolskim wyróżniające się firmy i produkty rolno-spożywcze godne najwyższych laurów promocyjnych. Inicjatywa pozytywistyczna „Polski Producent Żywności” ma na celu promowanie najlepszych polskich producentów żywności działających na terenie Polski i wytwarzanych przez nich produktów. Etap regionalny jest całkowicie nieodpłatny dla producentów.
Etap regionalny „Polskiego Producenta Żywności” – zasady:
By wziąć udział w etapie regionalnym trzeba wypełnić kartę zgłoszeniową i przesłać ją do 10 lipca br. (decyduje data wpływu) Urzędu Marszałkowskiego Województwa Mazowieckiego w Warszawie w jeden z trzech sposobów:
- Faksem na numer – 22) 59-79-702
- listownie na adres: Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie, Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, ul. Skoczylasa 4, 03-469 Warszawa,
- drogą elektroniczną na adres rolnictwo@mazovia.pl do dnia 10 lipca br.
Kapituła na posiedzeniu plenarnym w terminie lipiec/sierpień br. wybierze finalistów regionalnych zgłoszonych później do etapu krajowego. Etap krajowy odbędzie się w Poznaniu.
Finaliści regionalni Konkursu są wyróżniani przez Marszałka Województwa Mazowieckiego dyplomami niezależnie od podjęcia decyzji o udziale w etapie krajowym.
Szczegółowe informacje i regulamin
W przypadku pytań prosimy o kontakt z pracownikiem Departamentu Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich UMWM Krzysztofem Zaniewskim pod numerem telefonu: 22 59 79 116. Regulamin i karta zgłoszeniowa dostępne są na stronie internetowej Stowarzyszenia im. Eugeniusza Kwiatkowskiego www.ekwiatkowski.poznan.pl.